Vogelziekenhuis 0314 - 621 272

Wij zijn open voor alle zorg voor uw huisdier. Lees hier onze volledige maatregelen.

Partners

Partners

Dierenartsenpraktijk Zelhem

Dit is de praktijk waar de vogelartsen van het vogelziekenhuis werken. De opnameruimte voor zieke vogels bevindt zich in dit pand. Hier worden ook alle operaties uitgevoerd.

www.dapzelhem.nl

Topet Farma B.V.

Topet Farma houdt zich bezig met de ontwikkeling en registratie van geneesmiddelen. De nadruk ligt op de markt van exotische dieren (kleine zoogdieren, reptielen en amfibieën) en vogels. Het doel van Topet Farma is om een ​​assortiment aan te bieden die zowel van hoge kwaliteit is, en ook een goede praktische toepasbaarheid heeft. Met uiteindelijk het streven te bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van exotische dieren en vogels.

www.topetfarma.com

Topet Nutrition B.V.

Topet Nutrition houdt zich bezig met de ontwikkeling van voedingssupplementen voor vogels. Het streven van Topet Nutrition is om een ​​assortiment aan te bieden wat zowel van hoge kwaliteit is, als ook goed toepasbaar is. Door de voeding zo optimaal mogelijk te krijgen, met het juiste gebruik van voedingssupplementen zal de gezondheid en het welzijn van de vogels verbeteren, en medicijngebruik tot een minimum beperkt blijven. Door middel van onderzoek en ontwikkeling, zijn wij voortdurend bezig met het door ontwikkelen van onze supplementen.

www.topetnutrition.com

Avimedical

Avimedical is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van nieuwe diergeneesmiddelen. De focus ligt op de groep van de exotische huisdieren. Deze groep bestaat uit vogels, konijnen, knaagdieren, reptielen en amfibieën. Op dit moment zijn er erg weinig goed onderzochte diergeneesmiddelen voor deze specifieke groep dieren.

www.avimedical.eu